Verplaatsbare wanden

 

Door verplaatsbare wanden kan een grote ruimte heel gemakkelijk worden opgedeeld in kleinere ruimtes. Deze ruimtes zijn, door de verplaatsbare wanden, geheel naar eigen wens in te richten. Brakel Totaal Project onderscheidt zich, met haar betrokkenheid en innovatie, op de markt van verplaatsbare wanden.

Door verplaatsbare wanden te plaatsen krijgen kantoreneen hoge efficiency.

De markt waarin wij werken en ons voortbewegen is dynamisch. Dit vraagt van werkend Nederland een hoge flexibiliteit. Om die reden verwachten mensen dit ook van de werkplek. Om aan deze wens invulling te geven, is de aanwezigheid van de verplaatsbare wand een must.

Door de continue veranderende vraag uit de markt en de kortere termijn waarop u vooruit kunt kijken is het op lange termijn onmogelijk daar nu al een reële inschatting van te kunnen geven “hoe het kantoor “over een paar jaar zou moeten functioneren en aan welke eisen dit moet voldoen”. Laat staan op de lange termijn. Verplaatsbare wanden (monobloc, gesloten, glas en/of brandwerend) bieden dan een passende uitkomst.

Onze wanden kunnen eenvoudig gedemonteerd worden, dat maakt het werken met verplaatsbare wanden:

- Nog sneller

- Nog makkelijker

- Nog goedkoper (vaak al terug verdiend bij een eerste serieuze aanpassing van de indeling)

- Altijd "op de vloerbedekking en onder het systeemplafond". Hierdoor bij het opnieuw indelen van de verplaatsbare wanden GEEN schade aan vloer of plafond.

 

Naast leverancier ook producent

Brakel Totaal Project is naast leverancier van verplaatsbare wanden, ook producent. Dit geeft o.a. deze voordelen:

- Uw wens en vraag brengt altijd een passend "maatwerk" antwoord.

- Bij aanvulling verplaatsbare wanden een zekerheid tot nalevering.

- Eigen productie binnen Nederland, dus een zekerheid tot nalevering.

- Al vanaf 1975 een eigen infotheek waarin alle projecten waar wij onze verplaatsbare wanden hebben geleverd zijn gearchiveerd.

De meeste verplaatsbare wanden worden toegepast in het bedrijfsleven en deze hebben te maken met strenge eisen met betrekking tot de veiligheid van werknemers. Om er zeker van te zijn dat onze verplaatsbare wanden voldoen aan deze eisen, stellen wij zelf de strengste kwaliteitseisen aan onze verplaatsbare wanden. Denk hierbij aan doorval en letsel beveiliging bij glaswanden en bijvoorbeeld brandwerendheid, maar ook al in de fase

voorafgaand aan de in gebruik name. Ook de bouw zal altijd eenvoudig en veilig moeten verlopen. Hier wordt vaak aan voorbij gelopen, maar veiligheid begint bij Brakel Totaal Project al tijdens het productieproces.

 

Portfolio

Als producent en leverancier gaat onze service verder dan alleen het leveren van verplaatsbare wanden. Brakel Totaal Project produceert en levert geregeld

Turn Key projecten op. Bij dit soort projecten wordt het gehele project door Brakel Totaal Project begeleid “Van idee tot oplevering”.

Een paar voorbeelden hiervan zijn:

- KNCV Tuberculose fonds Den Haag

- EP&C Advocaten te Amsterdam

- MOS in Nijkerk

- SEW Eurodrive te Rotterdam

Voor wat betreft de Turn Key projecten kunt u meer vinden op onze website, wanneer u specifiek hier in geïnteresseerd bent.

 

Verplaatsbare wanden op maat

Terug naar de verplaatsbare wanden; De verplaatsbare wanden zijn tijdloos, duurzaam en eenvoudig opnieuw in te delen. Wij bieden onze klanten te allen tijde een oplossing op maat. Met deze visie creëren wij een hoogwaardig en daarmee duurzaam wandsysteem, waarbij wij ons niet uitsluitend richten op nu, maar vooral ook op de toekomst en de met deze toekomst gemoeid gaande kosten bij de reorganisatie van bedrijven en een continue in beweging zijnde markt. Hierbij wordt altijd gekeken door de ogen van de architect, eindgebruiker en opdrachtgever.

Benieuwd naar wat verplaatsbare wanden binnen uw werksituatie en voor uw pand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Contact