Glaswanden

 

Glaswanden zijn erg stijlvol en hebben als voordeel dat ze de bestaande ruimte in hun waarde laten. Hiermee bedoelen we dat bijvoorbeeld een grote werkomgeving middels glaswanden heel gemakkelijk in kleinere ruimtes kan worden opgedeeld, maar dat de ruimte toch één geheel blijft. Glaswanden kunnen dus perfect dienen als scheidingswand, tussenwand of kantoorwand in uw bedrijf. Glaswanden hebben een decoratieve functie, het zorgt voor een ruimtelijk gevoel en het geeft een lichte en transparante uitstraling.

Glaswanden zijn bij Brakel Totaal Project op maat te verkrijgen. Brakel Totaal Project heeft een eigen fabriek waardoor wij aan elke wens van de klant kunnen voldoen. Brakel Totaal Project levert kwalitatief hoogwaardige glazen systeemwanden.

 

Mogelijkheden

Wat is o.a. mogelijk voor glaswanden bij Brakel Totaal Project?

- Glaselementen enkel glas en dubbel glas

- Glaselementen brandwerend in hetzelfde systeem

- Volglaswand enkel glas en dubbel glas

- Glaswanden radius (ronde glaswanden) en gesegmenteerd

- Gekleurd glas

- Structureel glas en structureel glas brandwerend

- Glas beplakt met folie

 

Portfolio

Brakel Totaal Project heeft al vele projecten succesvol afgerond. Een kleine impressie van onze afgeronde projecten:

- KNCV Tuberculosefonds Den Haag

- Endemol Amsterdam

- Rechtbank Leeuwarden

 

Glaswanden op maat

Onze glaswanden worden in het werk ingemeten zodat de profielen, deuren en glasunits exact op maat worden aangeleverd. De montage van de wanden gaat hierdoor razendsnel. De glaswanden kunnen wij volledig transparant of deels transparant leveren. Ook gekleurde glaswanden zijn realiseerbaar.

Glaswanden van Brakel Totaal Project zijn hoogwaardig, duurzaam, tijdloos en net zo eenvoudig verplaatsbaar en uitwisselbaar als de gesloten stalen systeemwanden. De formule van Brakel Totaal Project is al ruim 40 jaar erg succesvol. Door onze eigen fabriek kunnen wij aan alle specifieke wensen van al onze verschillende opdrachtgevers voldoen. Brakel Totaal Project, van idee tot oplevering.

Op zoek naar glaswanden die aan al uw wensen voldoet? Bij Brakel Totaal Project bent u aan het juiste adres!

 

Contact